|
Post by Keith Claymore on Feb 8, 2012 6:43:58 GMT -5
WELCOME TO --- PC--------------------------------------------------- PROFILE LINK | PLOT PAGE LINK | JOURNAL LINKITEMS | POKEMON | BATTLE LOG | THREADSACCESSING ITEMS ... --------------------------------------------------- x 5 ¥3500 ACCESSING POKEMON ... --------------------------------------------------- Friendliness: { |||||||} Original Handler: Held Item: --- Health & Condition: fine Abilities: Moves: [ primary / secondary ] Notes:ACCESSING BATTLE LOGS ... --------------------------------------------------- WINS xx | DRAWS xx | LOSSES xx THREAD LINK&NAME | WON/LOST THREAD LINK&NAME | WON/LOST THREAD LINK&NAME | WON/LOST ACCESSING THREADS ... --------------------------------------------------- TOTAL xx THREAD LINK&NAME in ROUTE / CITY / AREA | in progress/complete THREAD LINK&NAME with CHARACTER NAME | in progress/complete THREAD LINK&NAME with CHARACTER NAME | in progress/complete
|
|
|
Post by Keith Claymore on Feb 8, 2012 6:44:58 GMT -5
[blockquote][font=courier new][center][move]ACCESSING...[/move] [img]---[/img] [size=5]WELCOME TO [u]---[/u] PC[/size] --------------------------------------------------- [url=-----]PROFILE LINK[/url] | PLOT PAGE LINK | [url=-----]JOURNAL LINK[/url] [size=1]ITEMS | POKEMON | BATTLE LOG | THREADS[/size]
ACCESSING ITEMS ... --------------------------------------------------- [img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem004.png[/img] x 5 ¥3500
ACCESSING POKEMON ... ---------------------------------------------------
[b]Friendliness:[/b] {[b][color=red]||[/color]|||||[/b]} [b]Original Handler:[/b] [b]Held Item:[/b] --- [b]Health & Condition:[/b] fine [b]Abilities:[/b] [b]Moves:[/b] [ [b]primary[/b] / secondary ]
[b]Notes:[/b]
ACCESSING BATTLE LOGS ... --------------------------------------------------- [right][size=1]WINS xx | DRAWS xx | LOSSES xx[/size][/right] THREAD LINK&NAME | WON/LOST THREAD LINK&NAME | WON/LOST THREAD LINK&NAME | WON/LOST
ACCESSING THREADS ... --------------------------------------------------- [right][size=1]TOTAL xx[/size][/right] THREAD LINK&NAME in ROUTE / CITY / AREA | in progress/complete THREAD LINK&NAME with CHARACTER NAME | in progress/complete THREAD LINK&NAME with CHARACTER NAME | in progress/complete [/center] [/font] [/blockquote]
|
|